Hastaneden Şehit Komiser İle İlgili Açıklama

Adana’da gösteriler sırasında, eylemcilere müdahale ederken inşaatı devam eden alt geçide düşerek ağır yaralanan ve...

Adana’da gösteriler sırasında, eylemcilere müdahale ederken inşaatı devam eden alt geçide düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Komiser Mustafa Sarı’nın kafa ve çoklu organ travması nedeniyle vefat ettiği bildirildi.

Yüreğir Başkent Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fuat Yapar, gazetecilere yaptığı açıklamada Komiser Mustafa Sarı'nın dün gece yüksekten düşme sonucu kafa ve çoklu organ travması tanılarıyla hastanelerine intikal ettiğini belirtti. Yapar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bütün müdahalelere rağmen bugün saat 11.50 sularında hastayı kaybettik. Bize intikal ettikten sonraki ilk değerlendirmede, yaygın kafa travması ve çoklu organ travması ile buna bağlı iç kanama tespit edilmişti. İç kanamanın durdurulmasına yönelik ameliyatla kanama durduruldu ancak daha sonra takip eden süreç içerisinde kafa travmasına bağlı olarak vefatı gerçekleşti. Hepimizin başı sağ olsun.”

Reklam
Reklam

Öte yandan; şehit komiserin yakınları ve mesai arkadaşları, hastane önündeki üzüntülü bekleyişi sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: