Hastanelerin Yoğun Bakım Üniteleri Denetlendi

Zonguldak genelindeki kamu, özel ve üniversite hastanelerinde bulunan yoğun bakım ünitelerinin denetlendiğini bildirildi. 

Zonguldak genelindeki kamu, özel ve üniversite hastanelerinde bulunan yoğun bakım ünitelerinin denetlendiğini bildirildi. İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, yaptığı yazılı açıklamada, kentte vatandaşlara sağlık hizmeti veren kamu, özel ve üniversite hastanelerinde birinci, ikinci ve üçüncü basamak yoğun bakım servisleri bulunduğunu belirtti. İl ve ilçelerdeki hastaların, hastalıklarına uygun seviyedeki yoğun bakımlarda yatıp yatmadığını belirlemek amacıyla anlık denetimler yapıldığını ifade eden Cin, denetimlerin 2014'te de belirli aralıklarla devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: