Hastaneye bacağını kaptırdığı makineyle geldi

İSTANBUL (İHA) - Yeşilköy'de bir çiftçi, tarlayı sürmek için kullandığı motorlu yer sürme makinesine ayağını kaptırdı. Talihsiz çiftçinin ayağı makineden ayrılmayınca hastaneye makineyle birlikte götürüldü. Olayı haber alıp hastaneye koşan çiftçinin kızı sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, saat 11.30 sıralarında Dünya Ticaret Merkezi'nin karşısındaki arazide çiftçilik yapan Mehmet Kuruçay, motorlu yer sürme makinesiyle tarlayı sürdüğü sırada bir bacağını makineye kaptırdı. Kuruçay'ın arkadaşlarının durumu fark etmesi üzerine hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde sıkışan ayağı makineden ayıramayınca acılar içinde kıvranan Kuruçay, makineyle birlikte İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kuruçay, fazla kan kaybetmemesi için makineyle birlikte hastaneye götürülürken itfaiye kurtarma ekipleri de makineyi bacaktan ayırmak için hastaneye gitti. Mehmet Kuruçay'ın kızı Ayşe Kuruçay, babasının durumunu öğrenince hastaneye koştu. Babasının geçirdiği talihsiz kazanın ardından gözyaşlarına boğulan Ayşe Kuruçay, hastanede sinir krizi geçirdi.

Hastaneye gelen Kuruçay'ın arkadaşı Naci Soysal ise Mehmet Kuruçay'ın tarlayı sürdüğü makineye ayağını kaptırdığını belirterek, "Hemen sağlık görevlilerine haber verdik. Geldiler. Makineyi çıkaramayınca ambulansla hastaneye gitti. Yanındaydım, birlikte çalışıyorduk" dedi.