Hastaneye helikopterle getirildi

Jandarma Komutanlığı tarafından sağlanan helikopter ile Elazığ'a getirilerek tedavi altına alındı.

Ağın'a bağlı Orta Yabanlı Mezrasında yaşayan ve rahatsızlanan Gülizar Topaloğlu isimli vatandaş yolların kapalı olması nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı tarafından sağlanan helikopter ile Elazığ'a getirilerek tedavi altına alındı.

Konuyla ilgili İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Elazığ Ağın İlçesi, Aşağı Yabanlı Köyüne bağlı Orta Yabanlı Mezrasında yaşayan ve birkaç gündür yüksek tansiyon ile kalp çarpıntısı rahatsızlıkları bulunmasına rağmen ağır kış şartlarından kapanan yollar dolayısıyla herhangi bir sağlık kuruluşuna sevk edilemeyen Gülizar Topaloğlu (82) isimli vatandaş, yakınlarınca 07 Mart 2012 Günü Saat:08.00 sıralarında 112 Acil Servis çağrı hattına yapılan bildirimi müteakip mülkî makamların devreye girmesi ve 8'inci Kolordu Komutanlığına bilgi verilmesi üzerine tahsis edilen bir Skorsky helikopteri vasıtasıyla bulunduğu mezradan alınarak aynı gün saat:11,00'de Elazığ Asker Hastanesine, devamında da Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledilmiş olup, tedavisine başlandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilmiştir. Gülizar Topaloğlu ve refakatinde gelen eşi Hilmi Topaloğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerine minnet ve şükranlarını dile getirmişlerdir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: