Hastaneye önce kendisi, sonra bacağı gitti

Bursa'da kontroden çıkan harfiyat kamyonunun çarptığı Abidin Güner'in bacağı koptu.

Bursa'da kontroden çıkan harfiyat kamyonu önce 3 araca ardından da kaldırımda minibüs bekleyen Abidin Güner'e çarptı. Kazada, elektrik direğiyle kamyon arasında sıkışan Abidin Güner'in bacağı koptu. Abidin Güner hastaneye kaldırılırken, kopan bacağı olay yerinde bekleyen başka bir ambulansla hastaneye götürüldü. Kopan bacak, aşırı tahrip olduğu için yerine dikilemedi.

Korkunç kaza, merkez Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi'nde yaşandı. Aynı mahalledeki bir hafriyat alanından çıkan toprağı yükleyip götürmek için yola çıkan Asım K.'nın kullandığı 16 AF 707 plakalı kamyon, Erikli Caddesi'nden inerken, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce kavşaktan çıkan Turgay Demir yönetimindeki 34 GB 9418 plakalı araca, ardından park halindeki iki minibüse çarptı. Kamyon daha sonra kaldırımda bekleyen Abidin Güner'i altına alıp, elektrik diğerine vurarak durabildi.

Reklam
Reklam

KOPAN BACAK DAHA SONRA GÖNDERİLDİ
Ortalık bir anda savaş alanına dönerken, kamyonun altında kalan ve bacağı kopan Abidin Güner önce Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, buradan da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Bu arada talihsiz adamın kopan bacağı aracın altında sıkıştı. Bunun üzerine olay yerine ikinci bir ambulans çağırıldı. Ancak kopan bacak bir türlü çıkarılamadı. Bunun üzerine bir dozer getirilerek, kamyonun içindeki hafriyat başka kamyona aktarıldı ve kamyon biraz hafifledikten sonra yine dozer tarafından çekilerek kopan bacak yaklaşık 20 dakika sonra ön tekerin altından çıkarıldı. Bu arada bir vatandaş görüntülere dayanamayıp fenalık geçirdi.

Hazırda bekleyen 112 Acil Sağlık ekibi hemen sardığı bacağı dikilmesi için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Ancak kamyonun ön tekeri altında ezilen bacağın tahrip olduğu için dikilemediği öğrenildi. Güner'in tedavisi ise sürüyor.(AHT)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: