Hastanın Ayağına Giden Doktorlara 'teşekkür Programı'

Mardin’in Midyat İlçe Devlet Hastanesi ve MİKAD işbirliği ile köylerde yapılan sağlık taramasına katılan personellere...

Mardin’in Midyat İlçe Devlet Hastanesi ve MİKAD işbirliği ile köylerde yapılan sağlık taramasına katılan personellere 'Teşekkür Programı' düzenlendi.

Erdem Koleji konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu, Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Bilal Arıkan, Midyat Baro temsilcisi Av. Halil Altunkaynak, Artuklu Üniversitesi Midyat Meslek Yüksek Okul Müdürü Tarık Demir, MİKAD Başkanı Halil Tekince, daire amirleri, sivil toplum temsilcilikleri, sağlık çalışanları ve köy muhtarları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, hekimler ve sağlık çalışanlarının köylerde yaptığı sağlık taraması ile ilgili sinevizyon gösterimiyle devam etti. Yapılan çalışmaların devrim niteliğinde olduğu ifadelerini kullanan, Oğuzhan Bingöl, "Bugün burada gerçekten bir devrimin gerçekleştirdiğinizi görüyoruz. Hayatımız boyunca zorluklar içerisinde bugünlere geldik. Bir doktora muayene olabilmek için saatlerin geçtiği günlerin geçtiği dönemlerden uzman doktorun bir köyde hasta bir vatandaşın evine gittiği bir döneme geçiyoruz ki gerçekten bunu ben hayal bile edemiyorum. Bu anlamda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi. Ardından Hastane Başhekimi Opr. Dr. Bilal Arıkan, yapılan çalışmalar hakkında bir konuşma geçekleştirdi. Köylerde sağlık taramasından çok vatandaşların ilgiye muhtaç olduğunu dile getiren Arıkan, yardıma muhtaç insanları da fark etiklerini sözlerine ekledi. Arıkan "Etkinlik boyunca desteklerini esirgemeyen Kaymakam Oğuzhan Bingöl’e genel sekreterimiz Şemsetin Döğücü’ye, MİKAD yetkililerine ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

MİKAD Başkanı Halil Tekince de, yaptığı konuşma dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek taramaya katılan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Program teşekkür belgelerinin verilmesi ve yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: