Hatalı sollama ölüm getirdi: 1 ölü 2 yaralı

MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü 2 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün hatalı sollama yaptığı ve daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu iddia edildi.

Kaza dün akşam saatlerinde Fethiye-Antalya yolu üzerim Zorlar Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İsmail Erdoğan'ın kullandığı 48 F 5448 plakalı araç Fethiye istikametine giderken hatalı sollama sonucu, pazarcılık yapan ve akşam evine dönmekte olan Ali Topal'ın kullandığı 48 FT 569 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle İsmail Erdoğan, araçta sıkışarak hayatını kaybetti. Sebze ve meyve yüklü kamyonet ise şarampole devrildi. Kamyonet sürücüsü Ali Topal ve eşi Nurten Topal hafif yaralandı. Çevredekilerin yardımı ile araçtan çıkarılan yaralılar Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Kazada hayatını kaybeden İsmail Erdoğan'ın cesedi ise sıkıştığı araç içerisinden itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarılarak Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.