Hatalı 'U dönüşü' ısrarı, 2 kişiyi hastanelik etti

Kadıköy Bostancı'da kural tanımaz sürücünün neden olduğu kaza ucuz atlatıldı. U dönüşü yasağı bulunan yerden...

Kadıköy Bostancı'da kural tanımaz sürücünün neden olduğu kaza ucuz atlatıldı. U dönüşü yasağı bulunan yerden manevra yapmaya çalışan sürücü iki motosikletliyi hastanelik etti.

Kaza saat 16.00 sıralarında Emin Ali Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Özel bir şirketin hizmet aracını kullanan İbrahim Çaylak, girilmez tabelası bulunan yoldan 34 ZN 6847 plakalı otomobil ile dönmeye çalışınca kazaya davetiye çıkardı. Bu sırada 34 FZ 8264 plakalı motosiklet ile sipariş götüren Mehmet Miroğlu, ani dönüş yapan otomobile çartı. Yola fırlayarak ağır yaralanan Miroğlu'na motoruna arkadan gelen Köksal Deniz'in kullandığı 34 CY 1213 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontorolden çıkan Deniz, yol kenarındaki başka bir otomobile çarparak durabildi. Kaza nedeniyle Mehmet Miroğlu ve Köksal Deniz yaralandı.

Reklam
Reklam

Bir süre olay yerinde ambulans bekleyen yaralılar daha sonra Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya davetiye çıkan sürücü İbrahim Çaylak ise polis tarafından gözaltına alındı. Görgü tanıkları kazaya ters yöne giren otomobilin neden olduğunu söyledi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz