Hatay Birlik Vakfı yeni üyelerine berat verdi

Hatay İl Genel Meclisi üyelerinin tamamı Ağustos ayında Ankara’da kurulan ve başkanlığını Antakyalı işadamı İhsan...

Hatay İl Genel Meclisi üyelerinin tamamı Ağustos ayında Ankara’da kurulan ve başkanlığını Antakyalı işadamı İhsan Aydeğer’in yaptığı Hatay Birlik Vakfı’na üye oldu. Yeni üyelere Mütevelli Heyet üyelik beratları düzenlenen törenle verildi.
Hatay İl Genel Meclisinin 54 üyesi merkezi Ankara’da bulunan Hatay Birlik Vakfı’na üye oldular.
Faaliyetlerini Ankara’da sürdüren Hatay Birlik Vakfı’nın bir şubesi de Hatay’da kuruldu. Vakfın Hatay Şubesi Başkanlığına İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen getirilirken, 5 kişilik yönetim kurulu ise mecliste bulunan 3 siyasi partiden birer üye ile Antakya Belediye Meclisinin kendi üyeleri içinden belirleyeceği 1 üyeden oluşacak.
Ağustos ayında Ankara’da kurulan ve Batıkent semtinde faaliyetlerini sürdüren Hatay Birlik Vakfı, şehrin kültür ve folkloruna sahiplik bilincini geliştirmek, bilimsel yollardan, araştırmak, korumak ve geliştirilerek gelecek kuşaklara aktarmak gibi çok sayıda amacı bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz