Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'tan Eğitime Destek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Özel Mediclass Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Seher Altunay Baktıaya'yı ziyaret etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Özel Mediclass Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Seher Altunay Baktıaya'yı ziyaret etti. Savaş, ziyarette yaptığı konuşmada, bugüne dek olduğu gibi bundan sonraki hizmet süresinde de gerek eğitim alanında yürütülen projelere, gerekse sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti. Okul Müdürü Baktıaya da Başkan Savaş’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Savaş, ayrıca Dr. Mustafa Gencay İlköğretim Okulu'nda kursiyer öğretmeni Fikriye Yıldız'ın hazırlamış olduğu ev tekstil ürünleri sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: