Hatay Fen Lisesi'nden MKÜ'ye Teknik Gezi

Hatay Fen Lisesi öğretmenleri ile öğrencileri, öğrencilere motivasyon sağlamak, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) ve bölümleri hakkında bilgilenmek amacıyla teknik gezi

Hatay Fen Lisesi öğretmenleri ile öğrencileri, öğrencilere motivasyon sağlamak, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) ve bölümleri hakkında bilgilenmek amacıyla teknik gezi düzenledi.

MKÜ'den yapılan açıklamada, Hatay Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Aksoy, Matematik Öğretmeni Adnan Kızılkaya ve 25 kişilik öğrenci grubuyla beraber MKÜ'ye gerçekleştirdikleri teknik gezide, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli tarafından öğrencilere üniversite hakkında bilgi verildi.

Gezide ilgililer tarafından, öğrencilere ilk olarak Tıp Fakültesi Laboratuvarları gezdirilip bölüm hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emin Sansar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: