Hatay İl İdare Şube Başkanları Toplantısı

Hatay İl İdare Şube Başkanları toplantısı Vali M. Celalettin Lekesiz başkanlığında yapıldı.Belen ilçesine bağlı...

Hatay İl İdare Şube Başkanları toplantısı Vali M. Celalettin Lekesiz başkanlığında yapıldı.

Belen ilçesine bağlı Atik Yaylası Varlıbaş Tesislerindeki toplantıda, Vali Yardımcısı Kadim Doğan, ‘Hatay'da Doğalgaz Faaliyetleri’, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi ‘Kırsal Kalkınma Tarım ve Strateji Planı Çerçevesinde Kurumların Projeleri’, İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz ‘Talasemi ve Talasemi ile Mücadele’, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Savaş Özgürsoy ‘Hatay'da Desteklenen Yatırım Başlıkları’, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yavuz Açıkbaş ise ‘Hatay İli Turizm Stratejisi ve Eylem Planı’ konulu birer sunum yaptılar.

Reklam
Reklam

Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Vali Lekesiz, Hatay'ın ve ülkenin bugün olduğundan çok daha iyi noktalara götürülmesinin esas olduğunu, bu çerçevede tüm kurum ve kuruluşlar olarak ölçülebilir, plan ve programda, kurumsal doğrularla, bilimi de işin içine katarak çalışmak gerektiğini ifade etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Savaş Özgürsoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya vali yardımcıları Orhan Mardinli, H. Volkan Köksal, Şahin Bayhan ve Fahrettin Göncü, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Eşref Torun, Belen Kaymakam Vekili A. İhsan Su, İl Emniyet Müdür Vekili İzettin Emre'yle kurum müdürleri de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: