"Hatay Tadında 6 Yılda 66 Kare Fotoğraf Sergisi"

Anadolu Ajansı Hatay Büro Sorumlusu olarak görev yapan ve 31 Aralık tarihinde emekli olan Ramazan Şanıvar'ın, kentte görev yaptığı 6

Anadolu Ajansı Hatay Büro Sorumlusu olarak görev yapan ve 31 Aralık tarihinde emekli olan Ramazan Şanıvar'ın, kentte görev yaptığı 6 yılda haber amaçlı çektiği fotoğraflardan oluşan "Hatay tadında 6 yılda 66 kare fotoğraf" sergisinin ikincisi açıldı.

Antakya'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen serginin açılışını, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve Antakya Primemall Alışveriş Merkezi Müdürü Tuncay Cingöz birlikte yaptı.

Reklam
Reklam

Serginin 17 Mayıs tarihine kadar açık kalacağını ifade eden Şanıvar, bundan sonraki amacının ilçelere de "Hatay tadında 66 kare fotoğraf" sergisini açmak olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: