Hatay Valisi, 28 Başarılı Öğrenciyle Yemekte Bir Araya Geldi

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kent genelinde...

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kent genelinde derslerinde üstün başarı gösteren 28 öğrenci ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Hatay Valisi Lekesiz, yemek esnasında öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada öğrencilerden kendilerine sunulan eğitim imkanlarını en iyi şekilde kullanmalarını istedi. Geleceğin güvencesi olan gençlerin daha mutlu bir gelecek kurabilmeleri, eğitimlerini daha modern ve sağlıklı ortamlarda sürdürebilmeleri için kurum ve kuruluşlar olarak kararlılıkla çalıştıklarını kaydeden Lekesiz "Büyük sosyolog İbn-i Haldun’un tabiri ile tüm diğer canlılar gibi devletler de milletler de tarih sahnesine çıkar büyür, güçlenir, eğer kendisini zamanında yenilemez ise ya yok olur giderler ya da başkalarının esareti altında diz çökerler. Ülkemizin sahip olduğu parlak zaferler ile dolu mazisi hepimiz için bir iftihar vesilesi. Ancak sizden ilimizi ve ülkemizdeki bundan sonraki 30-40-50 yılına imza atacak, geleceğini şekillendirecek kuşaklar olarak alacağınız eğitim, öğreneceğiniz bilgilerin hepsi geleceğe yönelik olması gerekir. Geleceğe dair yapacağınız tüm planların o günün şartları ile uygun olması demektir." dedi. Vali Lekesiz yemeğin ardından 28 öğrenciyle Vali Konağı'na kadar yürüyerek, burada öğrencilerle çay içip sohbet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: