Hatay Valisi Lekesiz, Diş Hekimleri Odası Yönetimini Kabul Etti

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Hatay Diş Hekimleri Odası yeni Başkanı Mehmet Çolak ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Hatay Diş Hekimleri Odası yeni Başkanı Mehmet Çolak ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Lekesiz, kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ağız ve diş sağlığı konusunda halkın da çok daha bilinçli hale geldiğini ifade eden Lekesiz, diş sağlığının, özelde ağız ve diş, genelde ise beden ve ruh sağlığı açısından ne anlam ifade ettiği konusunda toplumsal duyarlılık oluşturulması için Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla çeşitli çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Lekesiz, Diş Hekimleri Odası'nın da bu tür çalışmaları yoğunlaştırmasının ve Sağlık Müdürlüğü ile ortak kampanyalar düzenlemesinin yararlı olacağını söyledi.

Diş Hekimleri Odası Başkanı Çolak ise, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Kasım ayında gerçekleşen Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'nda ilkokul ikinci sınıftan başlamak üzere, çocuklarda diş sağlığı bilincini oluşturmak amacıyla çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirten Çolak, bu kapsamda ilköğretim öğrencilerine yönelik tiyatro oyunu düzenlediklerini söyledi.

Muhabir: Abdulgafur Kılıç / İsmihan Özgüven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: