Hatay Valisi Lekesiz'e Ziyaret

 Hatay Dernekleri ve Sosyal Yardımlaşma Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Mehmet Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret ettil.

Hatay Dernekleri ve Sosyal Yardımlaşma Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Mehmet Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret ettil. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Lekesiz, son yıllarda ülkede dernekleşmenin, sivil toplum kuruluşlarının öneminin farkedildiğini ve bu derneklerin bir federasyon çatısı altında toplanmasının önemli olduğunu belirtti. Vali Lekesiz, Hatay Dernekleri ve Sosyal Yardımlaşma Federasyonu’nun ilin önemli değerlerini gelecek kuşaklara aktarmak için yoğun çaba gösterdiğini söyledi. Federasyon Başkanı Taşçıoğlu da hafta sonu gerçekleştirdikleri kongrede gerek genel kurula katılarak kendilerini yalnız bırakmayan gerekse seçimlerden sonra dernek binasına gerçekleştirdiği kutlama ziyaretinden dolayı Vali Lekesiz'e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: