Hatay Valisinin Eşi Zehra Lekesiz Erzin'de Sergi Gezdi

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'in eşi Zehra Lekesiz, Erzin'de Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yılsonu...

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'in eşi Zehra Lekesiz, Erzin'de Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yılsonu sergisini gezdi.

Hatay-Erzin Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yılsonu sergilenen el emeği göz nuru ürünleri yerinde inceleyen Zehra Lekesiz, tüm stant görevlilerinden bilgiler aldı. Sergi, içerisinde en çok incelemeyi eski Erzin'i simgeleyen stantta yaptı. Görevlilerde bu standın daha genişletilerek yapılmasını ve ülkemizde düzenlenen Hatay Günleri'nde sergilenmesini istedi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık olarak sergide 2 saat kalarak incelemelerde bulunan Zehra Lekesiz, kursiyerlerin yapmış oldukları bir birinden güzel ürünlerden uzun süre gözlerini alamadı ve bu ürünleri hayata geçiren kursiyerlere başarılarının devamını diledi. Sergi gezisine Erzin İlçe Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: