Hatay'da 4. Özel Hastaneler Toplantısı Yapıldı

İl Sağlık Müdürülüğü koordinatörlüğü'nde 4. Özel Hastaneler Koordinasyon ve genel değerlendirme toplantısı yapıldığı bildirildi.

İl Sağlık Müdürülüğü koordinatörlüğü'nde 4. Özel Hastaneler Koordinasyon ve genel değerlendirme toplantısı yapıldığı bildirildi. İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mücahit Bakan, yaptığı yazılı açıklamada, İskenderun'da il genelindeki özel hastanelerin müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilde anne bebek ölüm, sezaryen doğum ve yoğun bakımların doluluk oranları, ambulansla sevk edilecek hastaların sevk işlemleri ve sevk talep formlarının doldurulması konularının görüşüldüğünü belirtti. Bakan, açıklamasında bir sonraki toplantının 3 ay sonra Kırıkhan'da gerçekleşeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz