Hatay’da Askeri Hareketlilik

Hatay'ın İskenderun ilçesinden hareket eden askeri konvoy Reyhanlı ve Yayladağı ilçelerindeki askeri birliklerde beklemeye başladı....

Hatay'ın İskenderun ilçesinden hareket eden askeri konvoy Reyhanlı ve Yayladağı ilçelerindeki askeri birliklerde beklemeye başladı.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası'nda çıkan 30'a yakın askeri araç sınır hattındaki ilçelere dağıldı. Yayladağı Garnizon Komutanlığı'na 7 araç ve Reyhanlı 3’üncü Hudut Bölüğü'ne ise 8 araç giriş yaparken geri kalan araçların sayısal bilgilerine henüz ulaşılamadı.

Hatay’ın Suriye’ye olan kara sınır hattında bulunan Kırıkhan ve Altınözü ilçelerine de askeri araçların yönlendirildiği bilgisi alındı.

Reklam
Reklam

39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası'ndan hareket eden konvoydaki askeri araçların üzerinde füze bataryaları ve ağır makinalı silahların bulunduğu gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: