Hatay'da Birlik, Beraberlik Ve Dayanışma Toplantıları

 Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 2,5 yıldır sürdürdüğü birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları kapsamında Reyhanlı ilçesi ve Kuzeytepe beldesine gitti.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 2,5 yıldır sürdürdüğü birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları kapsamında Reyhanlı ilçesi ve Kuzeytepe beldesine gitti. Antakya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Hatay Muhtarlar Derneği'ne bağlı Reyhanlı İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Sever’in ev sahipliğinde düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısına Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Gülbaş, Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Duygu Bektaş, Reyhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serkan Tekirdağ, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, Reyhanlı Muhtarlar derneği yönetim kurulu ve üyeleri katılım gösterdiği belirtildi. Başkan Savaş, toplantıda yaptığı konuşmada, kentin huzuru için 2,5 yıldır bu birlik beraberlik toplantılarını düzenlediklerini ve buradaki amaçlarının güvenlik kuvvetlerine destek çıkmak, halkı daha fazla bilinçlendirmek, farklı din ve mezheplere mensup vatandaşların huzurlu ortamda kardeşçe yaşamalarını sürdürmek olduğunu kaydetti. Bundan sonraki süreç içerisinde çocuklara huzurlu bir Hatay bırakmanın gayesinde olduklarını belirten Savaş "Bu konuda ne gerekiyorsa üstüme düşen vazifeyi yapmaya hazırım. Hep birlikte daha ahenkli bir şekilde çalışarak bunu başarabiliriz. Halkımızın ihtiyaçlarını gecikmeli de olsa karşılayabilirsiniz. Mahallelere yürütülen hizmetlerde gecikme yaşanabilir ve o bölge sakinleri 2 ay, 3 ay sonra hizmetlerine kavuşabilirler. Ama huzurunuz bozulduğu zaman, en az 3-4 nesil sonra huzurlu bir ortam tekrar elde edilir. Huzursuzluk ve kargaşa anneleri, babaları ve çocukları üzer. Bugüne kadar düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları huzurumuza büyük katkı sağladı ve sağlamaya devam edecektir" ifadelerini kullandı. Kuzeytepe beldesi sakinlerinin de konuğu olan Savaş, Doğu Akdeniz Petrol İşletmesi Sahibi Süleyman Havare'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kuzeytepe Belediye Başkanı Necati Aydın, İşadamlarından Halef Günay, Mehmet Burç, Ali Yeşiltepe, Ali Kuh, Aydın Duran, Remzi Havare, CHP eski İl Başkanı Halef Tiftikçi, Mustafa Çıkık, Kuzeytepe Beldesi Yeni Mahalle Muhtarı Mehmet Elçi ve mahalle sakinleri katılım gösterdi. Savaş, Kuzeytepe beldesi sakinleri ile bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu bu birlikteliğin örnek alınması gerektiğini ifade etti. Bu arada Başkan Savaş, Hatay 1967 Taraftarlar Derneği’ne de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hafta içinde açılışı yapılan Hatay 1967 Taraftarlar Derneği’ne yapılan ziyaret sırasında, dernek yönetim kurulu başkanı Nadir Sahillioğlu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Savaş, derneğin kurulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Hatayspor'u layık olduğu 1. Ligde görmek herkesin ortak dilediği olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz