Hatay'da Camide Düzenli Namaz Kılan Gençler Ödüllendirildi

Hatay'ın Dörtyol ilçesi ve Payas beldesindeki 30 camide çocukların ve gençleri namaza alıştırmak amacıyla 76 gün boyunca camide 5 vakit namaz kılan bin 200 öğrenciden 5'ine umre ve 700 kişiye de tablet bilgisayar hediye edildi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesi ve Payas beldesindeki 30 camide çocukların ve gençleri namaza alıştırmak amacıyla 76 gün boyunca camide 5 vakit namaz kılan bin 200 öğrenciden 5'ine umre ve 700 kişiye de tablet bilgisayar hediye edildi. Payas Kalesi'nde din görevlileri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Gençlerimiz Namaza Koşuyor' etkinliğinde gerçekleştirilen kurada 76 gün boyunca camide düzenli beş vakit namaz kılan bin 200 öğrenciden 5'i umre ve 700'ü ise tablet bilgisayarla ödüllendirildi. Ödül törenine Dörtyol Müftüsü Ali Yazıcı, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Recep Bilgin, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: