Hatay'da Eylemci Gruba Polis Müdahale Etti

Gezi Parkı olaylarında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Kokrmaz'ın Antakya'da toprağa...

Gezi Parkı olaylarında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Kokrmaz'ın Antakya'da toprağa verilmesinin ardından akşam saatlerinde yürüyüşe geçen gruba polis müdahale etti. Grubun attığı taş ve bilyelerden biri grubun önünde set kuran askerin kaşını yardı. Bazı göstericilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Antakya merkezde bulunan Armutlu Mahallesinde TGB, Halk Evlerinin önderliğinde toplanan 300 kadar gösterici Köprü merkeze yürümeye çalıştı. Armutlu çıkışında polisin dur ihtarına bilye ve taşlarla cevap veren eylemcilerden bazıları ellerinde Abdullah Cömert ve Ali İsmail Korkmaz'ın fotoğraflarıyla TOMA'nın önüne oturdu.

Reklam
Reklam

Eylemci grubun yürümesini engellemek üzere Jandarma Robocoplara eylemci grup taş ve ellerinde bayrakların sopalarıyla vurdu. Grubun yüklendiği Robocop varikatı açılınca TOMA'dan müdahale gecikmedi. TOMA ve biber gazlı müdahale ile Armutlu mahallesi girişine barikat kuran eylemciler ses bombası, taş ve bilyelerle polise direniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: