Hatay’da Eylemcilere Polisten Müdahale

Hatay’da iki gündür devam eden Gezi Parkı'nda yaşanan olayları protesto eden gruba, polis müdahale etti.Hatay’da...

Hatay’da iki gündür devam eden Gezi Parkı'nda yaşanan olayları protesto eden gruba, polis müdahale etti.

Hatay’da faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri, siyasi parti üyeleri ve vatandaşlar, Saray Caddesi'nde başlattıkları yürüyüşle Saray Caddesi, Gündüz Caddesi, Sümerler Mahallesi ve Armutlu Mahallesi’nden, Atatürk Anıtına kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.

Atatürk Anıtı'nda toplanan yaklaşık 5 bin kişilik grup, eylemlerinin ikinci gününde sadece protesto gösterisi yapacaklarını sonrasında ise dağılacaklarını söyledi. Yaklaşık iki buçuk saat süren eylemde taş atan gruba, polis biber gazı sıkara müdahale etti.

Reklam
Reklam

Polisin müdahalesiyle ara sokaklara dağılan ve çöp konteynerlarını yollara devirerek polise taş atan göstericiler, sabahın ilk ışıklarına kadar taşlı saldırılarını sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: