Hatay'da "Filipinlere Yardım Kampanyası" Başlatıldı

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde Filipinlerde meydana gelen Haiyan tayfununda zarar gören afetzedeler için Hatay'da "Filipinlere Yardım Kampanyası" başlatıldığı bildirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde Filipinlerde meydana gelen Haiyan tayfununda zarar gören afetzedeler için Hatay'da "Filipinlere Yardım Kampanyası" başlatıldığı bildirildi. Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığ'ının 8 Kasım'da Filipinleri vuran Haiyan tayfununda evsiz kalan yüz binlerce kişi için ülke genelinde yardım kampanyası başlattığı belirtildi. Kampanya kapsamında illerde bulunan gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüklerine bağlı faaliyet gösteren ve 430 bin üyesi bulunan gençlik merkezi aracılığıyla yardım toplanacağı ifade edilen açıklamada, başta Kızılay olmak üzere Türkiye'den birçok yardım kuruluşunun felaketin ilk gününden bu yana Filipinler’deki yaraları sarmaya çalıştığı, bu yardım kampanyasına Hatay'daki tüm kamu kurumlarından ve spor camiasından destek beklendiği kaydedildi. Açıklamada, kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşların Halk Bankası Ankara Yenişehir Şubesi 0212-05002037 hesap numarasına yardımda bulanabilecekleri bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: