Hatay'da Hırsızlık Iddiası

Hatay'da bir alüminyum doğrama atölyesinde meydana gelen hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Hatay'da bir alüminyum doğrama atölyesinde meydana gelen hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 4 kişi adliyeye sevk edildi. Hatay Valiliği internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 08-10 Şubat tarihlerinde Yeni Sanayi Sitesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında trafikten çekilmiş plakasız kamyonla 4 bin 230 kilogram alüminyum profil ve birer adet profil kesme ve kaynak makinesinin çalındığı belirtildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, çalınan malzemelerin M.G, A.G, K.G. ve E. D. isimli şahısların beyan ettikleri adresleri mahkeme kararıyla araması üzerine söz konusu malzemeler ele geçirildi. Yapılan tahkikatta, şüphelilerin çalınan malzemeleri, tırla taşıyarak Güzelburç beldesi civarında boş arazide bir kamyona yükledikleri ve daha sonra bir garaja sakladıklarının tespit edildiği bildirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: