Hatay'da Izinsiz Gösteride 1 Kişinin Hayatını Kaybetmesi

Hatay'da izinsiz gösterilerde hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın cenazesinin toprağa verilmesinin ardından eylem yapmak isteyen gruba polis müdahale etti.

Hatay'da izinsiz gösterilerde hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın cenazesinin toprağa verilmesinin ardından eylem yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Atakan'ın cenaze törenin ardından bazı gruplar Uğur Mumcu Alanı'nda toplandı. Armutlu Caddesi girişine kadar yürüyen grup, buradan Gündüz Caddesi'ne geçmek istedi. Polisin ikazlarına rağmen caddeye girmekte ısrar eden gruptan bazı kişiler polise taş ve sopa attı. Bunun üzerine polis ekipleri gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Gruptan bazıları ara sokaklara kaçarken, kimileri de Armutlu Caddesi üzerinde çöp kutularıyla barikat kurup, ateş yaktı. Olay yerine gelen CHP Hatay milletvekilleri Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl de müdahaleden etkilendi. Gösteriler devam ederken milletvekilleri de polislerle ve göstericilerle görüştü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: