Hatay'da Izinsiz Gösteride Bir Kişinin Hayatını Kaybetmesi

Hatay'da izinsiz gösterilerde bir kişinin hayatını kaybetmesini protesto etmek için Çanakkale'de gösteri düzenleyen gruba, polis müdahale etti.

Hatay'da izinsiz gösterilerde bir kişinin hayatını kaybetmesini protesto etmek için Çanakkale'de gösteri düzenleyen gruba, polis müdahale etti. Esenler Mahallesi'ndeki Özgürlük Parkı'nda toplanan grup, buradan İskele Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Cadde ve sokakları trafiğe kapatarak yürüyen grup, polisin uyarılarına rağmen dağılmadı. İskele Meydanı'nda slogan atmaya devam eden grup, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı binası önüne geldi. Güvenlik güçleri, uyarılara rağmen dağılmayan göstericilere biber gazıyla müdahale etti. Müdahalede 7 kişi gözaltına alınırken, hafif yaralanan 3 polis memuru Çanakkale Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: