Hatay’da 'murat Dalkılıç' Rüzgarı

Hatay'da bu yıl 28.'si organize edilen; 'Hatay Festivali'nde Murat Dalkılıç rüzgarı esti. Hayranlarıyla hasret gideren...

Hatay'da bu yıl 28.'si organize edilen; 'Hatay Festivali'nde Murat Dalkılıç rüzgarı esti. Hayranlarıyla hasret gideren Dalkılıç, sahne performansı ile göz doldurdu, sevilen parçalarını bu kez Hatay'da, Hataylılar için seslendirdi.

Hatay'ın Anavatan'a katılışının 73. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen festival ile birlikte kente gelen Dalkılıç, Cumhuriyet Alanı'nda Hataylı hayranları buluştu. Dalkılıç'ın konseri öncesinde Gönül Kahraman sahne alırken, Kahraman Anadolu'nun farklı yörelerine ait halk ezgilerini dillendirdi. Sonrasında Kahraman ile aynı sahneyi paylaşan Dalkılıç, meydanı hınca hınç dolduran yaklaşık 20 bin Hataylı şarkılarını birlikte seslendirdi.

Reklam
Reklam

Objektifere birbirinden renkli görüntülerin yansıdığı konserde Dalkılıç, eski ve yeni albümlerinin yanı sıra son günlerin sevilen parçalarından da seçkiler sundu. Konser esnasında düzenlenen havai fişek gösterisiyle vatandaşların coşkusu ve eğlencesi doruk noktaya ulaştı. Etkinliği; Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile eşi Nazan Savaş da takip etti.

Konserin son bölümünde sahneye eşi ile birlikte Lütfü Savaş, '28. Hatay Festivali'ne katkı ve katılımlarından dolayı Murat Dalkılıç'a bir teşekkür plaketi takdim etti. Sahneden halka da seslenen Savaş, "Tüm hemşehrilerimin Ramazan ayını ve 73. yıldönümünü bu vesileyle bir kez daha kutluyorum. 3 gün süren festival etkinliklerimize göstermiş olduğunuz ilgiye, yerel ve ünlü sanatçılarımıza, bizlere verdiğiniz coşkulu desteğinize yürekten teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: