Hatay'da "Okullarda Güvenli Eğitim Ortamlarının Sağlanması Projesi"

Hatay Emniyet Müdürülüğü Çocuk Şube Müdürü İsmail İçen, İçişleri ve Milli Eğitim bakanlıkları arasında imzalanan "Okullarda Güvenli Ortamlarının Sağlanması Projesi"

Hatay Emniyet Müdürülüğü Çocuk Şube Müdürü İsmail İçen, İçişleri ve Milli Eğitim bakanlıkları arasında imzalanan "Okullarda Güvenli Ortamlarının Sağlanması Projesi" kapsamında öğrencilere, polisi sevdirmeyi ve toplumda oluşan ön yargıyı kaldırmak için çalıştıklarını söyledi.

İçen, proje kapsamında Polisevi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Projenin 2011-2012 eğitim öğretim yılı başında il merkezinde bulunan 36 okulda bin 80 öğrenciyi kapsadığını ifade eden İçen, "Proje kapsamında, Çocuk Şubesi tarafından servis araçlarıyla okullarından alınan öğrencilere, emniyet birimlerimiz gezdirildi. Ayrıca trafik, pasaport, çocuk ve MOBESE şube müdürülüklerimiz hakkında kendilerine bilgilendirilme yapıldı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Etkinliğe katılan öğrencilere polisler tarafından şapka ve tişört hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz