Hatay'da Polislerin "canlı Teşhis"e Çıkarılması

Dörtyol ilçesinde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'nun adının karıştığı olayın araştırılması için İçişleri Bakanlığı

Dörtyol ilçesinde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'nun adının karıştığı olayın araştırılması için İçişleri Bakanlığı tarafından iki müfettişin görevlendirildiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, olayın araştırılması için ilçeye gelen bakanlık müfettişleri Battal Gazi Örümcek ve Oktay Kılıç çalışmalara başladı.

İlk olarak güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye alan müfettişlerin, çalışmalarını tamamladıktan sonra bir rapor halinde bakanlığa sunacakları kaydedildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Hatay / İsmihan Özgüven / Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: