Hatay'da Polislerin "canlı Teşhis"e Çıkarılması

ÇANAKKALE (A.A) - CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi

ÇANAKKALE (A.A) - CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'nun adının karıştığı olaya ilişkin, "Biz önce insan anlayışımızla insanların siyasi düşüncesine bakmadan onların onuruna sahip çıkarız" dedi.

Soydan, gazetecilere yaptığı açıklamada, polislerin, AK Parti Milletvekilinin oğlu tarafından suçlu, hırsız, terörist, kaçakçı ya da tecavüzcü gibi yan yana dizildiğini öne sürdü.

Polislerin ellerine aldıkları numaralarla tespit edildiklerini savunan Soydan, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"(Bize dokunan bunlar) dediler. Polisin orada şunu görmesi lazım; meydanlarda demokratik hak isteyen öğrencileri, insanları, toplulukları görünce kırmızı boğa görmüş gibi saldıran o polisler, AKP'ye gelince hepsinin onuruyla oynandı. Ama o polisler şunu unutmasın; o haklarını korudukları kesim, onları onursuzlaştırdı. Ama o saldırdıkları kesim o anlayışla belediye başkanımızın olduğu gibi onlara sahip çıktı. Biz önce insan anlayışımızla insanların siyasi düşüncesine bakmadan onların onuruna sahip çıkarız."

Muhabir: Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: