Hatay’daki Patlamalar

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 43 kişinin hayatını kaybettiği, 29’u ağır 100 kişinin yaralandığı patlama alanlarındaki hareketlilik...

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 43 kişinin hayatını kaybettiği, 29’u ağır 100 kişinin yaralandığı patlama alanlarındaki hareketlilik gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da incelemelerde bulunduğu bölgedeki hareketlilik gece yarısına kadar sürdü. İkinci patlamanın meydana geldiği Postane meydanında da, olay yeri inceleme polisleri tarafından her yerde patlamaya dair araştırmalar yapıldı. İncelemelerin ardından patlama bölgesindeki hurdaya dönen araçlar da çekicilere yüklenerek kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Hatay, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş’tan da polis takviyesinin yapıldığı ilçede hemen her köşe başında polisler güvenlik tedbiri aldı. Özellikle patlamanın meydana geldiği Postane ve Belediye Meydanına araç ve sivil vatandaş girişlerine müsaade edilmedi.

Bölgedeki hareketlilik sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz