Hatay'dan Kısa Kısa

 Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) Başkanı Işık Narin ve yönetim kurulu üyelerini, makamında kabul etti.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Hatay Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Işık Narin ve yönetim kurulu üyelerini, makamında kabul etti. Vali Lekesiz, göreve seçilen KAGİD Başkanı Narin’e ve üyelere yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunurken, kadınlara yönelik anlamlı çalışmalarından dolayı da teşekkür etti. Bir işin hayata başarıyla geçebilmesi için en önemli faktörün yetişmiş insan gücü olduğunu ifade eden Lekesiz, "Esas mesele, kadını ve erkeği ile insan kaynaklarımızın iyileşmesidir. İnsan kaynaklarının iyileşmemesi durumunda, sahip olunan potansiyel değerlendirilemez. İnsan kaynaklarımızın iyileşmesiyle beraber, ülke bugün olduğundan çok daha iyi noktalara gelecektir. Nitekim bu böyle ve ülkemiz her geçen gün her anlamda daha iyiye gidiyor" dedi. Lekesiz, kadınlara yönelik projelerde valilik başta olmak üzere ilgili kurumların yasalar çerçevesinde gereken katkıyı verebileceklerini sözlerine ekledi. KAGİD Başkanı Narin de derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, amaçlarının geleceğin iş dünyasını yapılandırmada etkin kadın girişimci sayısını arttırmak, mevcut kadın girişimcileri güçlendirmek olduğunu kaydetti. -Antakya Belediye Başkanı Kimyeci'ye ziyaret Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ve meclis üyeleri, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Kalkan, ziyaretteki konuşmasında, Kimyeci'ye görevinde başarılar dileyerek, Antakya'ya çok güzel hizmetler sunacağına inandığını belirtti. Kimyeci de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Yayladağı Belediyesi arasında her zaman ve her konuda en üst düzeyde işbirliği yapmaya devam edeceklerini kaydetti. -Dünya Çevre Günü Dünya Çevre Günü kutlamaları kapsamında Doğa İçin Çal Grubu Defne ilçesinde konser verdi. Antakya Çevre Koruma Derneği tarafından organize edilen etkinlikte Doğa İçin Çal Grubu Sümerler Amfi Tiyatro'da gerçekleştirdiği konserde söylediği şarkılarla izleyicileri coşturdu. İzleyiciler, konser boyunca grubun söylediği şarkılara eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: