Hatay'dan Kısa Kısa

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol ilçesine gençlik merkezi yapımı için girişimlerin sonuç verdiğini ve programa alındığını bildirdi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol ilçesine gençlik merkezi yapımı için girişimlerin sonuç verdiğini ve programa alındığını bildirdi. Türkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Numune Evler Mahallesi'nde bulunan 19 Aralık Spor Salonu'nun yanına yapılacak Dörtyol Gençlik Merkezinin ilçede her yaştan insanın aktif spor yapmasına imkan sağlayacağını belirtti. İlçede spor alanında yapılacak olan kamu yatırımlarının bölgeyi kalkındırdığını ifade eden Türkoğlu, Dörtyol'a gençlerin enerjilerini müspet alanlarda kullanacağı tesisler kazandırdıklarını, burada yapılacak olan tesisin de gençlerin tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak donanımına sahip olacağını kaydetti. Türkoğlu, açıklamasında, Erzin ilçesine de spor salonu kazandırdıklarını, Dörtyol İmam Hatip Lisesi yeni binası ve pansiyonunun da hizmete başladığını belirtti. - Yaz Kur'an kursları İmam Hatip Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Ekber Türkoğlu, Dörtyol ilçesinde farklı bölgelerde yaz Kur'an kursları açılacağını bildirdi. Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon Dörtyol İmam Hatip Lisesi'nde 100 erkek Kur'an kursu öğrencisinin yatılı eğitim göreceğini, ayrıca ilçe müftülüğüyle hazırladıkları ortak projeyle özel bir sağlık meslek lisesinde kız öğrenciler için Kur'an kursu açılacağını belirtti. İlçe müftülüğünün de her camide Kur'an kursu açtığını hatırlatan Türkoğlu, kurslara ilköğretim çağında bulunan tüm öğrencilerin kayıt yaptırabileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: