Hatayspor Taraftarlar Derneği'nden Hatayspor'a Destek

Hatayspor Taraftarlar Derneği, Hatayspor'a her sezon olduğu gibi bu sezonda da takımlarının yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceklerini bildirdi.

Hatayspor Taraftarlar Derneği, Hatayspor'a her sezon olduğu gibi bu sezonda da takımlarının yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceklerini bildirdi. Hatayspor Taraftarlar Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, Hatayspor'un Jan Baran başkanlığındaki yönetimin başarılı olması için tam desteklerini sürdüreceklerini belirtti. Dernekten yapılan açıklamada, Hatayspor’un ilk ve tek resmi taraftar derneği olarak sorumluluklarının bilincinde oldukları, camianın birlik, beraberliği adına onurlu ve dik duruşlarını yine sergileyeceklerini kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz