Hatayspor'dan "500 Gönüllüye 500 Kombine" Projesi

HATAY (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Hatayspor'un basın sözcüsü Sadullah Ergin, güçlü bir kadro oluşturmak amacıyla "500 Gönüllüye 500 Kombine" projesi başlattıklarını belirtti.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Hatayspor'un basın sözcüsü Sadullah Ergin, güçlü bir kadro oluşturmak amacıyla "500 Gönüllüye 500 Kombine" projesi başlattıklarını belirtti. Ergin, düzenlediği basın toplantısında, takımın gerçek sahiplerinin Hatay halkı olduğunu, proje kapsamında 500 kombineyi satmayı planladıklarını kaydetti. Elde edecekleri gelirle güçlü bir kadro kuracaklarını vurgulayan Ergin, "Kombine alanlara bağış makbuzu kesilerek desteğinden dolayı teşekkür plaketi verilecek. Satılan kombine sayısı ve toplanan para miktarı, her gün basın açıklamasıyla duyurulacak. Hatayspor sevdalılarının desteğini bekliyoruz. Hatayspor'un yükselmesi için el birliğiyle mücadele etmemiz lazım" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: