Hatayspor’un Transfer Kaynağı Kombine Biletler Olacak

Spor Toto 2. Lig takımlarından Hatayspor, sezon öncesi transfer çalışmaları için umudunu kombine biletlere bağladı.Hatayspor...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Hatayspor, sezon öncesi transfer çalışmaları için umudunu kombine biletlere bağladı.

Hatayspor Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, amaçlarının daha kaliteli bir takım kurmak olduğunu söyledi. En kısa sürede transferlerin gerçekleştirilmesini istediklerini belirten Ergin, transfer komitesinin de gece gündüz demeden yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalıştığını belirtti.

Transferde ilk olarak teknik direktör Ahmet Taşyürek ile söz kestiklerini vurgulayan Ergin, “3 Temmuz tarihinde yapılan kongre ile göreve seçilen Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetim kurulu, ilk gününde toplanarak gönüllerimizin değişmez sevdası Hatayspor’a hizmet için çalışmalara başladı. Genel kurul dolayısıyla askıda bekleyen iç ve dış transferlere yönelik görüşmelere hemen başlanıldı. Yönetimden yetki alan transfer komitesi, kısa zamanda önemli mesafe kat etti. İlk etapta teknik direktör olarak Ahmet Taşyürek ile her konuda anlaşma sağlandı. Tenik direktör Ahmet Taşyürek ile iki yıllık sözleşme yakın bir zaman içerisinde kamuoyu önünde imzalanacak. Ayrıca mevcut kadro korunarak nokta transferlerle güçlü bir Hatayspor kadrosu oluşturma kararı alındı” dedi.

Reklam
Reklam

Yeni yönetim olarak ilk projelerinin kombine bilet olduğunu söyleyen Ergin, “Hatayspor yönetim kurulu olarak '500 gönüllüye 500 kombine' kampanyasını bugün başlatıyoruz. Bu ilk projemizdir. Sırada iki proje daha vardır. Bir aylık süre içerisinde 500 kombineyi satmayı planlıyoruz. İçinde bulunduğumuz transfer döneminde güçlü bir Hatayspor kadrosu oluşturmak amacıyla bu projenin iyi bir kaynak olacağı düşüncesindeyiz. Hatayspor’a gönül veren sporseverlerin desteğiyle bu projemizin başarıya ulaşacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: