Hatıra Ormanı Protokolü imzalandı

Milli Eğitim Müdürlüğü Hatıra Ormanı oluşturulması için protokol imza töreni yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Hatıra Ormanı oluşturulması için protokol imza töreni yapıldı.

Elazığ’da Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Keban Yolu’nda oluşturulacak olan Milli Eğitim Müdürlüğü Hatıra Ormanı için ilk adım bugün atıldı ve gerekli protokol imzalandı.

Valilik Makamında yapılan protokol imza törenine Vali Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol ve Orman Bölge Müdür Vekili Osman Öztürk katıldı.

İmza töreninde bir değerlendirme yapan, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, Keban Yolu’nda oluşturulacak olan Milli Eğitim Müdürlüğü Hatıra Ormanı için ilk adımı bugün attıklarını ve gerekli protokolü imzaladıklarını kaydetti. Amaçlarının öğrencilere yeşili ve ağacı sevdirmek ve Elazığ’ın yeşil dokusuna katkıda bulunmak olduğunu ifade eden Yeniyol, ilk etapta belirlenen alana öğrenciler tarafından 4 bin fidan dikileceğini ve daha sonra güz aylarında bu rakamın 10 bin fidana ulaşacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Elazığ Valisi Muammer Erol’da Milli Eğitim Müdürlüğü Hatıra Ormanı çalışmasının hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: