Hattat Holding, Batı Karadeniz'in Yıldız Atleti Emre Aşkar'a Sponsor Oldu

Hattat Holding, Batı Karadeniz bölgesinde uzun yıllar atletizm branşında uzun mesafeli koşu ve maratonlarda ulusal...

Hattat Holding, Batı Karadeniz bölgesinde uzun yıllar atletizm branşında uzun mesafeli koşu ve maratonlarda ulusal ve uluslararası yarışmalarda bölgeyi temsil eden Emre Aşkar’a sponsor oldu. Ünlü atlet Emre Aşkar, bu yıl 11 Kasım 2012 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Kıtalar Arası Avrasya Maratonu, 6 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan İsmail Akçay Yol Koşusu ve Uluslararası Büyük Atatürk Koşusunda Hattat Holding ana sponsorluğunda Batı Karadeniz Bölgesi’ni temsil edecek.

Sporun gelişimi ve genç yetenekleri desteklemeyi kendisine misyon edinen Hattat Holding, Batı Karadeniz’in ünlü koşucusu Emre Hattat’a sponsor oldu. Son 10 yıldır Batı Karadeniz bölgesinde yapılan 50’ye yakın maratonda birinci olan Aşkar, 2011 ve 2012 yıllarında uluslararası Alanya Atatürk Yarı Maratonu’nda 2 yıl ikincilik kazandı. Uluslararası Atatürk Kupası 600 sporcu arasında ilk 10’a giren Aşkar, 3 Haziran 2012 tarihinde yapılan İstanbul Başakşehir 10000 metre yol koşusunda 1200 sporcu arasında 7.’lik kazandı.

Reklam
Reklam

Aşkar, bu yıl 11 Kasım 2012 İstanbul’da yapılacak olan Kıtalar Arası Avrasya Maratonu, 6 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan İsmail Akçay Yol Koşusu ve Uluslararası Büyük Atatürk Koşusu’nda Hattat Holding ana sponsorluğunda Batı Karadeniz Bölgesi’ni temsil edecek.

Hattat Holding Hema Dış Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Dr. S. Selim Şenkal’ı makamında ziyaret eden Atlet Emre Aşkar, yapılacak ulusal ve uluslararası koşu ve maratonlarda Hattat Holding’i ve bölgeyi en iyi derecelerde temsil edeceğini söyledi.

Aşkar, küçük yaşlarda bisiklet sporculuğu ile başladığı spor yaşamına 2002 yılında atletizm sporuna geçtiğini belirterek; “Hattat Holding şirketlerinden Hema Endüstri A.Ş’nin Çerkezköy fabrikalarında BMC araçları için ürettiği dişli, rulman ve şanzıman parçalarını araç tamir ustası olan babamın yanında çıraklık yaparken tanıştım. Türkiye’nin bu büyük sanayi kuruluşu içinde yer alan Hattat Holding sayesinde bugünlere geldik. Şimdi çocuk yaşlarda tanıştığım Hattat Holding’in spor yaşamımda bana destek ve katkı vermesinden son derece memnunum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: