Hava Ambulansı Ekibi Ahmetbeyli’ye İnerek Ağır Yaralı Vatandaşı 7 Dakikada İzmir’e Uçurdu

Ege ve Türkiye genelinde bir çok il, ilçe ve bölgelere farklı bir sağlık hizmetini sunan...

Ege ve Türkiye genelinde bir çok il, ilçe ve bölgelere farklı bir sağlık hizmetini sunan hava ambulans ekipleri, önceki gün meydana gelen bir olay üzerine hemen harekete geçtiler.

İzmir’e bağlı Cumaovası ilçesinin Ahmetbeyli beldesi yakınlarında kayalıklardan düşen Seven Gürlek isimli yaralı için alınan ihbar dahilinde çok kısa zamanda bölgede düz alana inmeyi başaran 112 hava ambulans ekipleri, buradan Gürlek isimli hastayı alarak 7 dakika gibi kısa bir süre içinde ağır yaralı Seven Gürlek’i adeta hayata uçurdular.

Reklam
Reklam

CUMAOVASI JANDARMA EKİPLERİ KAYALIKLARDAN DÜŞME OLAYINI DETAYLI ARAŞTIRIYOR.

Cumaovası jandarma ekipleri alınan ihbar dahilinde bölgeye giderek, Seven Gürlek isimli vatandaşın hemen sağlık müdahalesi yapılması için gerekli girişimleri yaparken diğer yandan ise düşme olayının nasıl gerçekleştiği konusundaki araştırmaya girdikleri bildirildi.

Kayalıklardan düşme olayı ile ilgili olarak, bölgeye sadece bir kez inen hava ambulans helikopter ekipleri ise yine düz bir alanda 112 acil servis ekiplerinden hastayı aldıktan sonra gerekli müdahalenin yapılması için İzmir Atatürk Araştırma Hastanesine sevkini yaklaşık 7 dakikalık süreçte gerçekleştirdikleri bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: