Hava Destekli Film Gibi Uyuşturucu Operasyonu

Adana'da hava destekli uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı, 176 kilogram esrar ele geçirildi. Emniyet...

Adana'da hava destekli uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı, 176 kilogram esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Bürosu ekipleri, bir süreden bu yana teknik ve fiziki olarak takip ettiği uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon başlattı.

Polis, Doğu illerinden Adana'ya uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen 2 aracı helikopterle takibe aldı. Operasyonda, uyuşturucu madde taşıyan aracı polis kontrol noktalarında uyardığı belirlenen öncü araçta bulunan otomobil sürücüsü, Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda ''dur'' ihtarına uymayınca kapanla durduruldu.

Reklam
Reklam

Otomobilen inen zanlı, polisten kaçmak için mısır tarlasına kaçtı. Polisin havadan takip ettiği zanlı, mısır tarlasının içinde kovalamaca sonucu yakalandı. Polis, operasyon kapsamında 11 kişiyi gözaltına alından, ev, araç ve işyerlerindeki aramalarda ise 176 kilogram esrar ele geçirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: