Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ünal’Dan Veda Ziyaretleri

- YÜKSEK Askeri Şura kararı ile emekliye ayrılan Hava Kuvvetleri Komutanı.Orgeneral Abidin Ünal, veda ziyaretinde bulunmak üzere Kayseri’ye geldi. Ankara’dan özel

- YÜKSEK Askeri Şura kararı ile emekliye ayrılan Hava Kuvvetleri Komutanı.Orgeneral Abidin Ünal, veda ziyaretinde bulunmak üzere Kayseri’ye geldi.
Ankara’dan özel uçakla Kayseri Erkilet Havalimanı'na gelen, Orgeneral Abidin Ünal’ı 12'nci Hava Ulaştırma Üs Komutanlığın'da düzenlenen askeri törende Garnizon ve 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanı Hava.Pilot Tuggeneral Ercan Teke, 12'nci Hava Ulaştırma Üs Komutanı Hava Pilot Tuggeneral Selçuk Aygün ve yüksek rütbeli subaylar karşıladı.
Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nden olan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ünal’ın ilk veda ziyaretini Kayseri’deki iki havacı birliğe yaptığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: