Hava Kuvvetleri'nin 100 yılını anlatan fotoğraf sergisi Bursa'da açıldı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 100. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 10 farklı şehir 12 ayrı mekanda sergilenmesi...

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 100. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 10 farklı şehir 12 ayrı mekanda sergilenmesi planlanan ´Geleceği Bugüne Çeken Fotoğraf Kareleri´ konulu serginin 9.’su Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde açıldı.
Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının ‘100. Kuruluş Yıldönümü’ kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Bir Asrı Renklendiren Fırça İzleri / Geleceği Bugüne Çeken Fotoğraf Kareleri” adlı resim ve fotoğraf sergisi, Hava Eğitim Komutanı Hava Korgeneral Akın Öztürk tarafından izlenime açıldı.Sergiye, Işıklar Hava Lisesi komutanları ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Kurdele kesiminin ardından Korgeneral Akın Öztürk ve konuklar, resimleri ilgiyle inceledi.
25 Eylül Pazar gününe kadar açık kalacak olan sergi, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın gücünün ve başarısının ardındaki görünmeyen, bilinmeyen tüm eğitim süreçlerini, zorlu çalışma ortamlarını ve kurum içindeki sosyal yaşamı anlatıyor. Sergide Albay Yaşar Kadıoğlu, Emekli Binbaşı Raif Tulga, Yüzbaşı Can Yılmaz, Kıdemli Başçavuş Kuzey Çelebiler, Kıdemli Başçavuş Murat Asaroğlu isimli Hava Kuvvetleri personeli fotoğrafları yanı sıra fotoğraf sanatçıları Nihal Gündüz ve Ahmet Selim Sabuncu´nun çektiği toplam 118 fotoğraf yer alıyor.
Serginin ardından Hava Eğitim Komutanı Hava Korgeneral Akın Öztürk ve beraberindeki komutanlar, Merinos Kongre Kafe’ye geçti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz