Havai Fişek Fabrikası Personeli Sivil Savunma Eğitimi Aldı

“Sivil Savunma ile İlgili Şahsi Mükellefiyet, Tahliye ve Seyrekleştirme, Planlama ve Diğer Hizmetler Tüzüğü” gereğince...

“Sivil Savunma ile İlgili Şahsi Mükellefiyet, Tahliye ve Seyrekleştirme, Planlama ve Diğer Hizmetler Tüzüğü” gereğince Venüs Havai Fişek Proteknik Oyuncak Kimya Organizasyon Tic. ve San. Ltd Şti.’nin hazırladığı ve fabrikaya ait Sivil Savunma Planında yer alan Sivil Savunma Servisleri personellerinin eğitimleri Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından tamamlandı.

18-26 Eylül tarihleri arasında fabrikada gerçekleştirilen eğitimde hem teorik hem de pratik bilgiler verildi. Tatbikatın da yapıldığı eğitimler 9 gün sürdü.

Reklam
Reklam

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce gerçekleştirilen eğitimlerde İl Afet ve Acil Durum Müdürü İsmail Dilaver, Sivil Savunma Şube Müdürü Şenol Alemdar ve Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Aydın Kaya tarafından verildi.

Eğitimlerde servis personellerine görevleri ile ilgili gerekli olan bilgiler verilirken, tatbiki çalışmalar da gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: