Havalandırma Boşluğuna Düşen Güvercini Itfaiye Kurtardı

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, Doğukent Mahallesi'nde bir apartmanda oturanlar binanın havalandırma boşluğuna düşen ve sesler çıkaran güvercini önce kendiliğinden çıkabileceğini düşünerek önemsemedi.

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, Doğukent Mahallesi'nde bir apartmanda oturanlar binanın havalandırma boşluğuna düşen ve sesler çıkaran güvercini önce kendiliğinden çıkabileceğini düşünerek önemsemedi. Aradan 5-6 gün geçmesine rağmen güvercinin kanat seslerinin hala geldiğini duyan apartman sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
Doğukent Mahallesi'ndeki apartımana gelen Elazığ Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, havalandırma boşluğunun duvarını kırılarak güvercini bulunduğu yerden sağ çıkardı. Apartman sakinleri, günlerce aç kalan ve kaldığı yerde isten dolayı siyah olan güvercini alarak besleyeceklerini, daha sonra salıvereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: