Havalar düzeldi, altyapı çalışmaları hız kazandı

Karaman Belediyesi havaların düzelmesiyle altyapı projeleri ile mahallelerdeki asfalt ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Belediye...

Karaman Belediyesi havaların düzelmesiyle altyapı projeleri ile mahallelerdeki asfalt ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri bir yandan da İsmetpaşa Caddesi’ne yeni bir görünüm kazandıracak çalışmaları sürdürüyor.

Karaman’ın kalbi durumundaki Cumhuriyet Parkı ve İsmetpaşa Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, projeyi kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.

Çalışmaların ilk etapta Sosyal Güvenlik Kurumu önünden başlayarak İş Bankası önüne kadar olan yolda ve Cumhuriyet Parkı çevresinde sürdürüldüğünü söyleyen Başkan Uğurlu, daha sonra İsmetpaşa Caddesi ile Aktekke Meydanı arasında kalan kısmın tamamlanacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Üst yapı çalışmalarının yanı sıra, yer altındaki yağmur suyu, kanalizasyon ve su şebekesinin de tamamen değiştiğini ifade eden Uğurlu, “Caddenin ışıklandırılmasını sağlayacak sistemin kablo boruları zemine çekildi ve oprajları konuldu. Pazar günü Telekom çalışmanın içerisine dâhil olacak ve tüm telefon şebekesini değiştirecek. SGK önünden İş Bankası’na kadar olan yolun kaldırım alt betonları döküldü. Pazartesi gününden itibaren fonolit taş döşenecek. Buradaki çalışmanın 23 Nisan’a kadar tamamlanmasını öngörüyoruz. Proje tamamen bittiğinde vatandaşlarımız daha güzel bir yürüyüş güzergâhına kavuşacak.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: