Havalı Silahlar Pamukkale Kupası Sahiplerini Buldu

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Denizli'de düzenlenen "Havalı Silahlar Pamukkale Kupası" havalı tüfek atışlarıyla sona erdi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Denizli'de düzenlenen "Havalı Silahlar Pamukkale Kupası" havalı tüfek atışlarıyla sona erdi.

EGS Park Kongre ve Kültür Merkezi Fuar alanında yapılan ve 14 ilden 135 sporcunun yarıştığı havalı tüfek atışlarında, yıldız bayanlarda Şeymanur Koca, yıldız erkeklerde Kadir Yıldırım, genç bayanlarda Cansın Gürlek, genç erkeklerde Mehmet Abış, büyük bayanlarda Süheyla Acar, büyük erkeklerde İbrahim Öztürk birinci oldu.

Takım halinde yapılan değerlendirme sonucunda ise yıldız bayanlarda Aydın Kuşadası Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü, yıldız erkeklerde Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, genç bayanlarda Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, büyük bayanlarda ve büyük erkeklerde Ankara Jandarma Gücü Spor Kulübü birinci oldu.

Reklam
Reklam

Yarışmaların ardından dereceye giren takımlara ve sporculara, madalya ve ödülleri verildi.

Muhabir: Mustafa Çiftçi - Mustafa Dermencioğlu / Ali Rıza Karasu / Okan Yardımcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz