Havalimanında Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Öldü

TÜRK Hava Yolları (THY)  uçağı ile bugün New York’tan İstanbul’a gelen 73 yaşındaki Mustafa Kurt, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar geliş

TÜRK Hava Yolları (THY) uçağı ile bugün New York’tan İstanbul’a gelen 73 yaşındaki Mustafa Kurt, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar geliş katında pasaport kontrol sırasını beklerken kalp krizi geçirdi. İlk müdahaleyle hayata döndürülen Kurt, ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Amerika’da yaşayan Mustafa Kurt, THY’nin New York ‘tan gelen uçağı ile Atatürk Havalimanı’na saat 15.05’de indi. Burada pasaport kontrolü için sırasını bekleyen Mustafa Kurt, aniden olduğu yere yığıldı. Polisin olay yerine sağlık ekibi çağırması üzerine doktorlar, pasaport kontrol noktası öncesi kriz geçiren Mustafa Kurt’un yanına geldiler.
Kurt'a ilk müdahale Port Clinic doktorları tarafından yapıldı ve daha sonra ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: