Havalimanında kadın yolcular çiçeklerle karşılandı

Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar, Atatürk Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. Güvenlik noktasından geçtikten sonra çiçekleri gören kadınlar,...

Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar, Atatürk Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. Güvenlik noktasından geçtikten sonra çiçekleri gören kadınlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çiçekleri alanlar, kadına yönelik şiddetin son bulmasını istedi.

TAV Havalimanları Holding, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle Atatürk Havalimanında kadın yolculara sürpriz yaptı. Kadınlar gününde güvenlik noktasından geçen kadınlar, burada personeller tarafından çiçeklerle karşılandı. Terminallerdeki yolcular, “Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun” diyerek çiçek uzatılınca şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Reklam
Reklam

Umreye gitmek üzere havalimanına gelen Hamze Hendekli, Allah’tan bütün kadınlara sağlık istedi, kocalarına da insaf diledi. Hiçbir kadına şiddet uygulanmaması gerektiğini aktaran Hendekli, “Televizyonlarda kadınların şiddet gördüğünü izleyince çok üzülüyorum. Hiçbir kadının hakkı ödenmez. O kadın 9 ay çocuğu karnında taşıyor, emziriyor. Bizde maalesef bazı kesimler kadını insan yerine koymuyor. Erkek çalışır, kazanır, getirir ama evin direği annedir. Anne, çoluğu çocuğunu derleyip toplamazsa, onlara verdiği saygıyı sevgiyi öğretmezse hiçbir çocuk babayla halledemez bu işleri.” dedi. Hendekli, çiçek verildiği için de çok mutlu olduğunu ifade etti.

İlk kez çiçeklerle karışlandığını belirten Ayşe Yılmaz ise, bugünün kadınlar için özel bir gün olduğunu hissettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz