Havran’da 7 Arıcıya Tam Otomatik Bal Süzme Makinesi Dağıtıldı

Balıkesir Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından Havranlı 7 arıcıya, yüzde 50 devlet destekli 'tam otomatik bal...

Balıkesir Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından Havranlı 7 arıcıya, yüzde 50 devlet destekli 'tam otomatik bal süzme makinesi' dağıtıldı.

Tam otomatik bal süzme makinesi dağıtılması nedeniyle Havran Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Recep Özbudak, Balıkesir Arı Yetiştiricileri Birliği'ne teşekkür etti. Özbudak, Havran Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nün projelendirdiği ve bakanlığın yüzde 50’sini desteklediği program kapsamında, arıcıların işini kolaylaştıracak bal süzme makinesinin 7 arıcıya alet ekipman desteği olarak verildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Özbudak, “Havranlı 7 arıcıya hayırlı ve bol bereketli ürünler dileğiyle teslim ettik. Makinelerin fiyatı 2 bin 350 - 2 bin 400 liradır. Arıcılarımızdan bal süzme makinesi talebi gelmesi halinde bu dağıtımlarımız devam edecektir.” diyerek, arıcıların projeye ilgi göstermelerini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: